jeroenendiana.reismee.nl

Singapore

Hallo allemaal!

Wij zijn nu in Singapore. Het is hier erg schoon gezellig en leuk. De temperatuur is hoog en benauwd (33 graden). We hebben de stad rond gelopen en met de bus wat wijken gezien. China town was grappig.

Morgen weer verder. We hopen op nog zo'n perfecte vlucht. De reis hiernaar toe ging heel goed.

Groeten Jeroen en Diana

Barbara

Hoi Jeroen en Diana,
Gelukkig dat de vlucht goed is gegaan!
Ik vind het nu al niet leuk hoor zonder jou op de zaak Diana. Maar genieten jullie maar lekker hoor!
Groetjes, ook van Niels en de kids!

Bulent

Ben blij te horen dat het tot nu toe naar wens is verlopen. Wens jullie een fijne vakante toe en hoop dat het jullie met een tevreden gevoel weer thuis komen. heel veel groetjes van het thuisfront. bulent

Jack

Hey guys, het is goed om van jullie te horen.
Ziet er allemaal weer goed uit. Mooie foto's en dan alleen nog maar van Singapore. Blijf jullie volgen. Veel plezier en goede reis verder naar Nieuw Zeeland. Groeten, ook van Bea.

Henk

Zo, en dan nu weer 12 uur vliegen. Wel een omweg.
We blijven jullie volgen.

Cees

Hey globetrotters (nou ja dat nog niet helemaal maar jullie zijn aardig op weg)! Leuk hoor dat wij allemaal een beetje mee kunnen reizen. Ik begrijp dat de tussenstop al veel indrukken heeft opgeleverd. Letterlijk een leuk opwarmertje! Ben benieuwd naar de next stage. Groeten vanuit het altijd exotische en warme Krimpen aan den IJssel. :(

bram

Fijn dat jullie een goede vlucht gehad hebben en veilig
in Auckland zijn aangekomen. Rob is weer veilig terug uit Zuid Afrika. We hebben al hele leuke foto`s gezien.
Vooral Krugerpark was weer leuk om te zien met alle
mooie beelden van de big five.Helaas is Winston met hoge koorts uit Suriname gekomen.Ligt in het havenziekenhuis.Oorzaak nog niet bekend ( geen malaria). Nel is naar Annie om een oplossing voor aanstaande week te vinden. Misschien gaat Weerterbergen niet door met Rob en Laura.Maar wij vinden dat we eerst Annie moeten helpen.Vanmorgen zijn we in de kerk geweest met het onderwerp vrienden. Na een toneelstukje konden we naar verschillende plaatsen gaan om hierover te praten en eventueel een berichtje te sturen naar een vriend/vriendin die je lang niet gesproken hebt.
Ik heb een leek gesprek gehad met de voorzitter van de kerkeraad waar ik vroeger mee gezongen heb in Sound of Yoy.Hij heeft vroeger gevaren en veel van de wereld gezien. Zijn oudste zoon heeft een HBO opleiding gedaan en heeft ook al de halve/wereld rond gezworven.Komt hij terug in Nederland gaat solliciteren
bij Unilever wordt aangenomen voor een paar maanden en gaat weer verder reizen.Het is maar wat je leuk vindt.Je krijgt echter wel een ruimere blik op de wereld en dat kan je altijd van pas komen.Dus geniet van elkaar en van wat je te wachten staat, zorg goed voor elkaar en een goeie reis gewenst. Wees voorzichtig. Groet Pa en Ma

bram

we gaan een midweek naar weerterbergen.
weet niet of ze daar internet hebben. zoniet prettige dagen toegewenst.zowel reageer ik eerder.
groet, pa/ma

frits vliegt weer, is ondeweg kan even duren, want hij vliegt op halve kracht.
P.s het huis is verhuurd voor 4 weken aan 12 polen, ze hebben netjes stapel bedden geplaatst. daar 4 slaapplaatsen te weinig was. Het geld leggen ze op het nachtkstje.
Groetjes Frits