jeroenendiana.reismee.nl

Stewart Island en Doubtful Sound

Hoi allemaal,

Jullie hebben de foto's al kunnen zien van de Doubtful Sound, dit was een hele mooie bootvaart, alleen door de vele regen kon je door de ramen niet veel zien zodat je wel naar buiten moest. Het heeft de hele dag geregend, onze eerste dag met alleen maar regen. Bij de DfS waren ze (kapitein) erg enthousiast door alle regen omdat het sinds 4 januari niet meer heeft geregend en voor deze tour heb je veel regen nodig om het effect van de tour te hebben. Door de vele regen heb je heeeeeel veeeeel watervallen op de bergen, het zijn een soort meren op de berg die dan overstromen legden ze ons uit. Als de regen stopt zie je na drie uur helemaal geen watervallen meer, misschien een paar 3 a 4. Dus wij hadden geluk, wij zagen er wel honderden, misschien wel meer.. maar een beetje zon had ook leuk geweest, het is niet snel goed he hahaha..

Tevens zijn wij ook nog in de grootste power station van N-Z geweest, diep onder de berg. Dat was ook erg indrukwekkend.

Het was behoorlijk amazing! Alsof de bergen huilden, niet normaal. Door de mist en de regen zag het er ook een beetje spookachtig uit, jullie kunnen dat zien op de foto's.

Vandaag naar Stewart Island afgereisd, vroeg eruit en hard rijden, de tom tom gaf aan dat we om 9.45 aankwamen bij de ferry.. De ferry vertrok om 9.30hr... Maar na wat boetes toch de boot gehaald!

Stewart Island, leuk! We hebben een rondrit gehad hier en weten nu van elke inwoner(zijn er namelijk niet zoveel 400), wat hij doet, wie hij is, de leeftijd en waar hij woont, de schoonmoeder van, zus enz.... getrouwd MET! Niet echt interessant, wel grappig. Mooie baai, hotelkamer met zicht op de haven en baai en een bubbelbad. Dat is niet verkeerd. Momenteel zit ik in het bubbel bad met een wijntje en mijn computer, zonder de bubbels, nergens anders heb ik zo'n goed internet bereik als in bad.., je moet wat over hebben om je vrienden op de hoogte te willen houden. Jeroen heeft een foto gemaakt, je zult het wel zien, dat vind ie mooi!! Als ik de foto goedkeur natuurlijk

Wink

Vanavond op Kiwi jacht, ik ben benieuwd, de meeste zien ze niet en als ze ze wel zien dan maar 1 met geluk 2 WAUW!! Toch heel leuk, al zie ik niks.

Morgen een georganiseerde trip over het eiland en met een watertaxi, ik laat me wel sturen. Later zal ik het jullie vertellen.

Hoop dat het met jullie ook allemaal goed gaat en met onze Frits, Ton

Laughing
!!!!

Kleine Thijs, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een dikke knuffel uit Nieuw Zeeland!! (De kaart is onderweg!)

Barry, bier is hier heel veel, het meeste dat ze in N-Z drinken is, Heineken!!!! Maar wij drinken hier veel wijn, dat is super, echt heerlijk!

Weer genoeg gelogen voor vandaag, groetjes uit het zonnig Nieuw zeeland's bubbelbadje.

Diana

en Jeroen natuurlijk, maar die kijkt nu de Olymp spelen...

Barry

Oke dus ze hebben daar veel bier!!
Wou gewoon effe checken, stel dat ik op mijn luchtbed in de Noordzee afdrijf, weet ik tenminste welke kant ik op moet peddelen.

ton

waarom zo rot eind reizen , de kiwi's zijn hier in de aanbieding bij C1000 voor € 0,50 ???
Homo Frits vleigt weer al een gek en is van zijn stres af, want jullie zijn er niet ?
En waarom ga je varen in de regen, het regend hier altijd.???
Ik wordt gek van elke dag rolluik omhoog en rolluik omlaag , gordijn open gordijn dicht. Licht aan en licht uit. Deze laatste is eigenlijk niet nodig daar het licht' s'avonds nooit aan is volgens stres Frits.

monica

Wie gaat nou in hemelsnaam met kleding aan in een bubbelbad!!!!!!!!!!!!!!! Flauw hoor!!!!!!! Tja we doen het er maar weer mee zit je trouw alles te lezen krijg je dit voorgeschoteld !Heren jullie hebben pech!

Cor

Bedankt voor jullie kaart voor Thijs z'n verjaardag! Je zult het niet geloven, maar hij is precies op zijn verjaardag aangekomen. Wat een goeie timing!

Geniet nog! Het ziet er allemaal fantastisch uit!