jeroenendiana.reismee.nl

Tongariro Crossing Mountains

Hello every body!!

Gisteren hebben wij de Tongariro crossing gelopen, dit is een wandeling van 18 kilometers midden door de vulkanen en bergen heel erg impressive! We hebben heel veel gezien, wel jammer dat het bewolkt was waardoor we niet alles goed hebben kunnen zien. Je zal dit zien op de foto's, deze volgen nog. Er was gelukkig geen regen, maar de wolken warmen je niet op. Koud was het daar boven. Bijna 2000 meter geklommen erg zwaar! Maar wij zijn blij dat we dit gedaan hebben het is een hele ervaring. In 6 uur, dat is best heel snel voor onervaren klimmers.. Normaal zeggen ze 8 uur. Wonder boven wonder vandaag geen spierpijn.

Vandaag regent het, misschien dat het nog opklaart?? We zitten nog lekker te kletsen met de B&B people, zij zijn zo vriendelijk en hebben alle tijd voor je.

Straks naar Napier, daar schijnt de zon weer..?!

Doei J & D

Audrey

He gasten,

Zo stoer van jullie! Echt leuk! Ik ben heel benieuwd naar de foto's! Wij missen Nieuw Zeeland. We hebben er nog nooit zo lang over gedaan om weer een beetje in het ritme te komen....

Dikke kus!
Aud

M&Y

Geweldig om jullie verhalen te lezen! Wij hebben tijdens onze vakantie niet zulke spectaculaire dingen gedaan hoor, wel erg genoten. Nu bijna een week weer terug, erg wennen... vooral aan de kou! Ben dus best jaloers op jullie!!

Geniet!!

Tom

Jeroen, nooit gedacht dat jij aan een slopende hike van 8 uur door de bergen zou beginnen :)

Zo te zien heeft Nieuw Zeeland je goed te pakken en dat terwijl je nog naar het Zuider Eiland moet....... (lees: mag).

Gr,
Tom

Silvia

Wat klinkt het allemaal weer super gaaf zeg!! Geniet er van en lekker veel foto's maken hoor!
Dikke kus